Forn Bolet

Sigueu benvinguts a les nostres botigues. Ens trobareu al Carrer Mallorca n. 30 (Central). Al Mercat Municipal de Calafell Platja. I a la Plaça de Catalunya (Carrer principal del poble)

dissabte, 26 de maig del 2012

Agraïment al Tothosap

 Publicat al diari Baix Penedès el 25/5/12

Per al·lusions he de respondre i dir al meu amic anònim Tothosap que és un honor, encara que una egageració, la comparança que proposa entre la modesta família Mèlich Bolet i l'excels Pep Guardiola. També he d'apuntar que, si bé, molta gent no ha comentat el nostre comiat en els mitjans de comunicació internauta, en el contacte del carrer no paren de felicitar-nos i fer-nos palès el seu bon desitg d'una resta de camí venturosa.
El forn Bolet de Calafell tanca un cicle, el de la família que li va donar nom fa 130 anys a Calafell; però aquesta firma segueix de la mà d'uns bons professionals, La Família Gayo de Segur, que seguiran honorant la nostra marca, amb la certesa de servir a tothom amb la mateixa eficiència, si no amb més, de la que ho hem fet nosaltres. El temps s'ho engull tot. I al'hora del nostre comiat voldriem un record entranyable per a tota la nissaga dels Bolet, especialment, per als nostres pares Antònia i Marcel·lí q.e. p. r. que ens van encomanar un esperit de lluita i de servei que hem mantingut durant 40 anys de treball, suors i sacrifici.
Hem tingut l'honor d'haver viscut una època del Calafell de post guerra, a cavall entre la pesca que agonitzava i el turisme que neixia; quan el barri encara era una família; fent pa pels pescadors als qui despatxavem a la matinada, el pa del Sanatoride sant Joan de Déu i quan séiem a la fresca, a l'estiu, amb els veins del carrer, sense Televisió ni Internet. Ens hem adaptat als avenços imparables del progrès i finalment també hem patit la crisi comme il faut.
No hem fet més història que la de tants comerciants que han passat per aquest món complint aquest cicle incomprensible d'una existència imposada i de la que mai en sabrem el perquè.Ho hem fet tant bé com hem pogut i ara toca passar a “la reserva” els anys que se'ns permetin.
Si el dia que tasteu una mona o una coca de Sant Joan, les nostres Masters pieces, el seu gust us retornailiar a la memòria el Forn Bolet, per uns instants, nosaltres ens donarem tant satisfets com pel record d'una Champions del Pep, que tant trobarem a faltar els barcelonistes.
Gràcies a tots aquells que ens heu fet viure, clients i amics que en el nostre cas hanestat sinónims. I aquí ens teniu, com sempre, a la vostra disposició i amb el nostre consell de que seguiu menjant “El nostre pa de calafell”.

Josep Mèlich en nom de la família del Forn Bolet de Calafell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada